چرا باید برای کسب و کار خود طراحی سایت کنم؟
احتمالاً برخی افراد این سؤالات را از خود میپرسند:
چرا باید برای کسب و کارم طراحی سایت کنم؟
ویژگیهای طراحی سایت چیست؟
در ادامهٔ مقاله به پاسخ این سؤالات میرسیم.
طبق آمارهای گرفته شده 85٪ افراد برای یافتن کسب و کار از اینترنت استفاده میکنند؟ درصورتیکه تقریباً 40٪ از مشاغل کوچک وبسایت ندارند.
تصور کنید برای مسافرت به شهر دیگری رفتهاید و دنبال رستوران خوبی هستید، در این موقع چه کاری میکنید؟
خب مسلماً نظر افراد متفاوت است و اگر از افرادی که در دسترس شما هستند بپرسید شاید چیزی نباشد که شما میخواهید؛ اما بهراحتی میتوانید در اینترنت سرچ کنید و بهترین یا نزدیکترین رستوران را به شما معرفی کند و حتی میتوانید تصاویر مربوط به محیط رستوران را ببینید و هرکدام را که پسندیدید انتخاب کنید
برای مثال شما وقتی به کلیدساز احتیاج داشته باشید ترجیح میدهید خودتان بروید و در بازار دنبال کلیدساز بگردید یا خیلی راحت در اینترنت سرچ کنید و نزدیکترین کلیدساز را پیدا کنید و بدانید ساعت کاری آن از کی تا کی است.
همینطور که گفتیم همه دوست دارند راه آسان و کم دردسری را برای رسیدن به چیزی که میخواهند طی کنند؛ پس در نتیجه ما اگر کسبوکاری داریم، (هرچند کوچک) میتوانیم با طراحی سایت برای آن به کارمان رونق دهیم.
این سناریو نشان میدهد که حضور آنلاین از طریق یک وبسایت یا شبکههای اجتماعی برای مشاغل خیلی مهم هست.
بهویژه برای مشاغل کوچک یا محلی، ایجاد یک وبسایت برای جذب مشتری و رشد، البته با گذشت زمان بسیار کارآمد است.
5 مزیت ساخت یک وبسایت برای تجارت شما (حتی کسبوکار کوچک)
1-بنیادی برای استراتژی بازاریابی دیجیتال خود ایجاد کنید
وبسایت، پایه استراتژی بازاریابی آنلاین شماست.
وبسایت دقیقاً جایی است که مشتریان برای یافتن اطلاعات در مورد کسب و کار ، محصولات، خدمات و کارمندان شما، مراجعه میکنند.
چرا یک صفحه در شبکه های اجتماعی نمی تواند جایگزین خوبی برای یک وب سایت تجاری شود ؟
اگرچه ایجاد یک صفحه فیس بوک ، لینکدین ، توییتر یا اینستاگرام برای کسبوکار شما ایدهی خوبی است، اما شبکههایاجتماعی بهتنهایی کافی نیستند . مسلماً افراد زیادی در گوگل نسبت به شبکههای اجتماعی سرچ میکنند و بیشتر در سایتها به دنبال آنچه که میخواهند هستند؛ شاید برای اینکه وبسایت مطمئنتر از شبکههای اجتماعی هست
ولی این دو کنار هم بیش از آنچه که فکرمی کنید به کار شما رونق میبخشد و حتی میتوانید لینک پیوند شبکههای اجتماعیتان را در آخر و بسایت بگذارید. با این کار بازدیدکنندگان وبسایت میدانند که چگونه میتوانند شما را در شبکههای اجتماعی پیدا کنند.
2- محصولات و خدمات خود را به نمایش بگذارید
باتوجهبه اینکه مصرف کنندگان بیشتری ترجیح می دهند محصولات را به صورت آنلاین پیدا و خریداری کنند، داشتن وبسایتی که محصولات و خدمات شما را به نمایش بگذارد از اهمیت زیادی برخوردار است .
بهعنوانمثال، Handmade Habit ، یک شرکت تولید شمع، یک تجارت الکترونیکی است که توسط آمنه احمد اداره میشود. او مجبور شد برای اینکه از کسبوکارش پول زیادی به دست آورد، یک و بسایت طراحی کند، تعجبآور است، ولی او توانست مشتریان خود را 70% افزایش دهد و بعدها برای جذب مشتری بیشتر تصمیم گرفت با شمع و آجر و ملاط یک ویترین زیبا برای سایتش درست کند.
او به توضیحات محصول شمعهای خود توجه ویژهای دارد.
توضیحاتش شامل: مواد تشکیلدهنده، رایحهها، وزن و زمان سوختن است.

3-اعتبار کسبوکار خود را ارتقا دهید
داشتن یک وبسایت خوب و اصولی اعتبار شما را ثابت میکند. این به کاربران اطمینان می دهد که کار شما قانونی است و دلیل ارزشمند بودن کار شما را توضیح میدهد.
بهعنوانمثال، خدمات کشف قهوه Craft Coffee در اولین مقالهٔ صفحه اصلی خود، به بازدیدکنندگان وبسایت نوشته است که چرا محصولاتش باارزش هستند: چون آنها ” با قیمت فروشگاههای مواد غذایی، قهوه بهتری تهیه میکنند”
4- اطلاعات مشتری را جمعآوری کنید
وبسایت کسبوکار، بستری برای یادگیری در مورد مخاطبان شما (و مخاطبان بالقوه) است.
بازدید کاربران در سایت شما فرصتی برای جمعآوری اطلاعات در مورد آنها است؛ شما میتوانید ببینید کدامیک از کالاها بازدید و فروش بیشتری دارد آن را بیشتر تبلیغ کنید و تمرکز بیشتری روی آن داشته باشید.
بهعنوانمثال، آدرس ایمیل بازدیدکنندگان سایت را جمعآوری کنید سپس از طریق یک خبرنامه به آنها اطلاع دهید که کالاهای جدید را به سایتتان اضافه کردهاید.
5-نقشهی راهنما
میتوانید وبسایت خود را با Google Maps ادغام کنید تا افراد بتوانند شما را راحتتر پیدا کنند
یک وبسایت به شما امکان میدهد نقشه را در محتوای خود جایگذاری کنید. نقشه برای افرادی که شمارا نمیشناسند در پیداکردن کسبوکار شما کمک میکند و افراد میتوانند بهآسانی از شما خرید کنند. با این کار افرادی که میخواهند از شما خرید حضوری کنند در پیداکردن شما به مشکل نمیخورند و این هم یکی از ویژگیهای خوب طراحی وبسایت است.
وبسایتها ارزش سرمایهگذاری برای مشاغل ، چه کوچک و چه بزرگ را دارند.
1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
به نکات مهمی اشاره کردید الان برای هر کسب و کاری یه سایت نیازه